aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑγγλικά μάτια για τον Γιαννιώτα στην Κύπρο

Αγγλικά μάτια για τον Γιαννιώτα στην Κύπρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ”, σκάουτερ από την Αγγλία παρακολούθησαν το πρόσφατο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα, έχοντας στραμμένη της προσοχή τους στον Γιάννη Γιαννιώτα. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Σε φουλ ανοδική πορεία βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας το τελευταίο διάστημα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει μια θέση στους «εκλεκτούς» του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, αλλά κεντρίζει μέσω των εμφανίσεων του το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ουκ ολίγοι σκάουτερ μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για πάρτι του στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ολλανδία, ενώ εσχάτως αγγλικά μάτια ήρθαν μονάχα για πάρτι του στην Κύπρο, προκειμένου να τον τσεκάρουν δια ζώσης στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Αστάνα στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Κι αν συνεχίσει να κινείται στους ίδιους υψηλούς ρυθμούς, τότε μην το αποκλείεται μετά το πέρασμα του από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, να συνεχίσει – για δεύτερη φορά στην καριέρα του – εκτός συνόρων ακόμη και στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου» (βλ. Αγγλία)”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ