aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνδρονίκου: «Μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Άδικο για τον ΑΠΟΕΛ...»

Ανδρονίκου: «Μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Άδικο για τον ΑΠΟΕΛ…»

Οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρονίκου, προπονητή του Ερμή μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Όλα όσα είπε: 

«Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν ο ΑΠΟΕΛ, είχε περισσότερη κατοχή, είναι πιο ποιοτική ομάδα, όμως, είχαμε εμείς τις μεγάλες ευκαιρίες με Ρουσιά και Σάντο (σ.σ. Φούφλια). Κρατούσαμε καλά, βγάλαμε αντεπιθέσεις. Τα χαλάσαμε στα τελευταία πέντε λεπτά, οπισθοχωρήσαμε και δεχτήκαμε πίεση, όμως, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο για την εστία μας. Θα προετοιμαστούμε για τον δύσκολο αγώνα, που θα είναι πολύ πιο δύσκολος από τον ΑΠΟΕΛ γιατί θα πρέπει να νικήσουμε.

Θεωρώ ότι άδικα αποκλείστηκε ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και ότι θα βρει τον δρόμο του. Αντιπαρατάξαμε δύναμη, κλείσαμε τους χώρους, κάναμε ευκαιρίες και φάνηκε ότι δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Δεν νομίζω να έχει φανεί ότι υπάρχουν αδιάφοροι αγώνες παρά τις 14 ομάδες. Οι δύο αλλαγές από τις τρεις που κάναμε ήταν επιθετικοί παίκτες, μπήακν Παντελή και Παπαθανασίου, όμως δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Mπορούσμαε να κερδίσουμε. Είναι λογικό μια μικρή ομάδα να παίξει για να πάρει αποτέλεσμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ