aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνατροπή με Χαλένιους, έτοιμος για υπογραφή

Ανατροπή με Χαλένιους, έτοιμος για υπογραφή

Έτοιμος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Νόρκεπινγκ είναι ο Λίνους Χαλένιους. Όπως μετέδωσε το «Fotbollskanalen» παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Σούντσβαλ να επανεντάξουν στο ρόστερ τους τον πρώην επιθετικό του ΑΠΟΕΛ ο 31χρονος φορ είναι προ των πυλών της πρωτοπόρου του σουηδικού πρωταθλήματος.

«Υπήρξαν εικασίες στη Σούντσβαλ και στο Γκέντεμποργκ, αλλά δύο ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης του Fotbollskanalen αναφέρουν ότι ο Λίνους Χαλένιους είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Νόρκεπινγκ», γράφει η «Fotbollskanalen».

Ο αθλητικός διευθυντής της Σούντσβαλ Ούρμπαν Χάγκμπλομ σε δηλώσεις του την περασμένη Πέμπτη στο ST-sport είπε ότι ο σύλλογος του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας, όμως σημείωσε πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός για την απόφαση του Χαλένιους.

«Κάνουμε και κάναμε ό, τι μπορούμε. Πρέπει να υπάρξει σεβασμός για την απόφαση του Λίνους εάν αυτό δεν είναι αρκετό», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ