aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνατροπή με Ακιντόλα: Νέα ομάδα στο κόλπο απόκτησης του

Ανατροπή με Ακιντόλα: Νέα ομάδα στο κόλπο απόκτησης του

Αλλαγή δεδομένων για το μέλλον του Νταβίντ Ακιντόλα. Χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Herning Folkeblad» έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές της Αντάλιασπορ με τον Νιγηριανό ακραίο επιθετικό της Μίντιλαντ, όμως οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία διαφοροποιούν το σκηνικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ajansspor.com (δείτε εδώ) η ομάδα που «φλερτάρει» έντονα με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή είναι η νεοφώτιστη στη Σουπερ Λιγκ Τουρκίας, Χατάισπορ! Με βάση το ρεπορτάζ η Χατάισπορ κινείται για την απόκτηση του ταχύτατου εξτρέμ, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε φωτογραφίες από αεροπλάνο χωρίς να διευκρινίσει τον προορισμό του.

Το συμβόλαιο του Ακιντόλα με την Μίντιλαντ λήγει το Καλοκαίρι του 2021. Όλες οι πληροφορίες συμφωνούν ότι ο Ακιντόλα είναι στην Τουρκία από το βράδυ της Παρασκευής και μένει να διαφανεί η ομάδα στην οποία θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας. Η Χατάισπορ είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με το πέρας τριών αγωνιστικών, με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ