aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανατροπή και νέες φήμες για Κόντε

Έντονες φήμες για εμπλοκή του Ολυμπιακού στο θέμα του Πέδρο Κόντε έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν, οι ερυθρόλευκοι έχουν… ανεβάσει στη λίστα τους τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένουν την εξέλιξη του θέματος του Καρίμ Ανσαριφάρντ προκειμένου να κάνουν κίνηση.

Ο Κόντε ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για πολλές μέρες, με τον δικέφαλο τελικά να μην κάνει οριστική κίνηση και να εγκαταλείπει το θέμα, ενώ είχε ακουστεί και η ΑΕΚ. Και φυσικά και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι πράσινοι δεν έχουν χρήματα.

Χθεσινά δημοσιεύματα στην Τουρκία επέμεναν πως η Μπεσίκτας θα έρθει με… πακέτο για να πάρει τον Ανσαριφάρντ και αν ο Ολυμπιακός πουλήσει ακριβά τον Ιρανό, τότε θα έχει μπόλικο χρήμα για να κινηθεί στην αγορά.

Θυμίζουμε πως η ρήτρα του Κόντε είναι στις 900.000 ευρώ και όποιος δώσει αυτά τα χρήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτομάτως μπορεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ