aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑνατροπή δεδομένων και επίσημα στην υπόθεση του Κόντη

Ανατροπή δεδομένων και επίσημα στην υπόθεση του Κόντη

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στην υπόθεση του πρώην άσου του ΑΠΟΕΛ Χρήστου Κόντη και της Χατά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Παρά το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα και είχε, μάλιστα, ευχαριστήσει το σύλλογο με ανάρτηση στα social media, εντούτοις θα βρίσκεται στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες τη Χατά έδειξαν τεράστια θέληση να κρατήσουν τον 44χρονο τεχνικό, ανέβασαν σημαντικά την οικονομική προσφορά και εν τέλει τον έπεισαν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Ο Κόντης είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα Εμιράτα, με συνέπεια να υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, κρίθηκε καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει στη Χατά και τη νέα σεζόν. Μετά από 19 αγώνες στην UAE Gulf League, η Χατά ήταν 13η με 13 βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ