aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αναμονή» 25 μηνών για τον Βινίσιους…

«Αναμονή» 25 μηνών για τον Βινίσιους…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και σε άλλους αγώνες έβγαλε μπόλικη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο ο (φιλότιμος) Βινίσιους, πλην όμως δεν ήταν και τόσο ουσιαστικός στις κινήσεις του, προκαλώντας κυρίως με τις λανθασμένες μεταβιβάσεις του την γκρίνια στους φίλους του ΑΠΟΕΛ.

Στο ματς της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Αστάνα, όμως, ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν πανταχού παρών! Αναχαίτισε πολλές εκκολαπτόμενες επιθέσεις των Καζάκων και πρωτίστως είχε μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη της ομάδας του.

Δεν σταμάτησε να τρέχει ούτε λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, «κατάπιε» δηλαδή αρκετά χιλιόμετρα, κερδίζοντας πολλές φορές με τη μαχητικότητά του το χειροκρότημα από την εξέδρα. Μάλιστα, εξαργύρωσε την πολύ καλή του εμφάνιση με γκολ, το οποίο πανηγύρισε με τόση ένταση και πάθος, λες και ήταν το πρώτο του!

Η προηγούμενη φορά που είχε χριστεί σκόρερ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του μόνο πρόσφατη δεν είναι, εδώ που τα λέμε. Συγκεκριμένα, ήταν πριν από 25 ολόκληρους μήνες. Στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Άαλμποργκ (α’ ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, 1-1) βρήκε τον δρόμο που οδηγούσε προς το αντίπαλο πλεκτό στο 54ο λεπτό, «απαντώντας» στο γκολ που είχε δεχτεί η ομάδα του από τον Τόμπσεν στο 16′.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ