aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, το οποίο προέκυψε από την εκλογική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, συνήλθε χθες το απόγευμα στην πρώτη του συνεδρία, κατά την οποία καταρτίστηκε σε Σώμα.

Αναλυτικά:

Ακολούθως, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται από σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε άμεσα στην επανεγγραφή συγκεκριμένου αριθμού προσώπων ως μελών του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, δώδεκα από τα οποία διόρισε στη συνέχεια ως μέλη του Δ.Σ. Πρόκειται για τους Κυριάκο Ζιβανάρη, Πάρι Σπανό, Γιώργο Γεωργίου, Αντρέα Χατζήκυριακο, Ισαβέλλα Τύμβιου, Στέλιο Χριστοδούλου, Αντρέα Ρήγα, Στέλιο Αλετράρη, Ειρένα Γεωργιάδου, Πέτρο Πάλμα, Κώστα Μίτσιγκα και Γιώργο Πλουτάρχου.

Δεδομένης της διεύρυνσης που επήλθε, εκλεγέντα κατά τη γενική συνέλευση μέλη, έκριναν σκόπιμο να δοθεί η δυνατότητα και σε όσα διορισθέντα μέλη το επιθυμούσαν, να διεκδικήσουν τις θέσεις στο Δ.Σ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, άνευ ανθυποψηφίων, στις πιο κάτω θέσεις αναδείχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος: Κυριάκος Ζιβανάρης

Αντιπρόεδρος: Πάρις Σπανός

Γενικός Γραμματέας: Στέλιος Χριστοδούλου

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Γαλάτεια Πέτσα

Ταμίας: Ειρένα Γεωργιάδου

Γενικός Αρχηγός Αθλητικών Τμημάτων: Γιώργος Γεωργίου

Έφορος Διοίκησης: Ισαβέλλα Τύμβιου

Μέλη: Αντρέας Χατζήκυριακος, Αργύρης Κυθραιώτης, Φώτος Χαραλάμπους, Λούης Πηλαβάς, Μίκης Αργυρού, Γιώργος Κρασιάς, Αντρέας Ρήγας, Στέλιος Αλετράρης, Κώστας Μίτσιγγας.

Ως υπεύθυνος του τμήματος καλαθόσφαιρας αναλαμβάνει ο Πέτρος Πάλμας και ως υπεύθυνος του τμήματος πετόσφαιρας ο Ζήνωνας Σεβέρης.
Την θέση του Εφόρου Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Πλουτάρχου(τηλέφωνο επικοινωνίας, 99671561).

Οι στόχοι, το όραμα και ο τρόπος με τον οποίο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο φιλοδοξεί να διοικήσει το Σωματείο ΑΠΟΕΛ, θα παρατεθούν και θα αναλυθούν εκτενώς στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου που το Δ.Σ. θα παραχωρήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ