aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοινώθηκε ο Κορομινάς και επέλεξε το νούμερο «23» (pic)

Ανακοινώθηκε ο Κορομινάς και επέλεξε το νούμερο «23» (pic)

H διοίκηση της Δόξας ανακοίνωσε τη συμφωνία για έναρξη συνεργασίας από την 01 Ιανουαρίου 2017 με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή Φεράν Κορομινάς (αριστερά στη φωτό) και ασφαλώς πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου προσθήκη για τα δεδομένα της προσφυγικής ομάδας.

Ο Κορομινάς γεννήθηκε στις 05/01/1983 (33 ετών) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Άρχισε την καριέρα του από την Εσπανιόλ Β’ και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Εσπανιόλ, Οσασούνα, Χιρόνα, Έλτσε. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται εκτός Ισπανίας και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Μαγιόρκα. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «23».

«Καλωσορίζουμε τον Φεράν Κορομινάς στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», αναφέρεται καταληκτικά στην ανακοίνωση της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Υπενθυμίζουμε πως το προπερασμένο καλοκαίρι ο Κορομινάς αποτέλεσε διακαή πόθο του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο παρουσιάστηκαν δυσκολίες και η μετεγγραφή του στους γαλαζοκίτρινους «ναυάγησε». Ενάμισι σεζόν μετά, ο Καταλανός μέσος καταφέρνει να έλθει να παίξει στην Κύπρο και μάλιστα σε ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ