aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοινώθηκε με ελευθέρα ο Μπερτόλιο και πήρε τον αριθμό «10» (pics)

Ανακοινώθηκε με ελευθέρα ο Μπερτόλιο και πήρε τον αριθμό «10» (pics)

Ο Φακούντο Μπερτόλιο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ (αφότου στάληκε SMS στους κατόχους διαρκείας) ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για δύο συν ένα χρόνια βάσει συμμετοχών.

Ο 26χρονος Αργεντινός άσος επέλεξε τον αριθμό «10» τον οποίο έφερε στην πλάτη ο συμπατριώτης του Τομάς ντε Βινσέντι προτού πωληθεί στην Αλ Σαμπάμπ και προηγουμένως ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Φακούντο Ντανιέλ Μπερτόλιο (Facundo Daniel Bertoglio). Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο βάσει συμμετοχών», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση και ακολούθως τονίζεται.

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει επίσης καταλήξει σε συμφωνία με την Ντινάμο Κιέβου, για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μετεγγραφή. Ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει να αγωνίζεται με τον αριθμό ”10”. Ο Φακούντο Ντανιέλ Μπερτόλιο θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας».

bertogliobertoglioo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ