aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοίνωση: Βγάζει… ρίζες στον Αρχάγγελο ο Αλωνεύτης!

Ανακοίνωση: Βγάζει… ρίζες στον Αρχάγγελο ο Αλωνεύτης!

Να και το επίσημο φιρμάνι για τον Στάθη Αλωνεύτη! Ο Κύπριος διεθνής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ για ακόμη ένα χρόνο και το Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Ο Αλωνεύτης μετεγγράφηκε στην ομάδα της πρωτεύουσας το Καλοκαίρι του 2012 και εκ τότε έχει πανηγυρίσει εφτά πρωταθλήματα. Υπενθυμίζουμε πως ο 36χρονος εξτρέμ έχει σκοράρει 5 γκολ στο κύπελλο κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ ενώ στο πρωτάθλημα «μάτωσε» τα δίκτυα των αντιπάλων 22 φορές. Μάλιστα, πέτυχε και 4 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε επίσης: Ανανέωσε αραχτός στην παραλία ο Αλωνεύτης (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Αλωνεύτη. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι μονοετούς διάρκειας. Ευχόμαστε στον Στάθη να προσθέσει το όγδοο μετάλλιο πρωταθλητή στο στήθος του και να ζήσει για έκτη φορά την εμπειρία των ευρωπαϊκών ομίλων».

Ο Στάθης ωστόσο πέρα από τους τίτλους πρωταθλήματος (εκ των οποίων οι δυο είναι νταμπλ 2014, 2015) που έχει κερδίσει στους γαλαζοκίτρινους μετρά δυο παρουσίες σε όμιλο του Champions League (2014 – 2015 και 2017 – 2018) και άλλες τρεις παρουσίες σε ομίλους του Europa League (2013 – 2014 και 2015 – 2017). Στο παλμαρές του περιλαμβάνεται και ένα Σούπερ καπ (2013). Ασφαλώς ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, ούτε ο ίδιος ο Στάθης, αλλά και οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορούσε να φανταστεί τέτοια καριέρα με τέτοιες και τόσες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ