aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ με... αιχμές προς την αστυνομία

Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ με… αιχμές προς την αστυνομία

Με ανακοίνωσή του, ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν στο Σούπερ Καπ και στον αγώνα φούτσαλ με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

“Μέσω της ανακοίνωσης μας θα θέλαμε να τοποθετηθούμε για όσα διαδραματίστηκαν
το βράδυ της Τετάρτης. Αρχικά να ευχηθούμε στους 2 οπαδούς μας καλή ανάρρωση και επιστροφή στον χώρο που ανήκουν και να συνεχίζουν να τραγουδούν περήφανα για τον ΘΡΥΛΟ.

Πρόκειται για δύο τραυματισμούς που προήλθαν από την κατάχρηση δύναμης της κυπριακής αστυνομίας η οποία ενέργησε με κάθε βαρβαρότητα. Από πυροβολισμό από τα 2 μέτρα προήλθε ο τραυματισμός του μικρού μας αδερφού. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, αστυνομικός πυροδότησε με ειδικό όπλο δακρυγόνο, το oποίο τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ο εν λόγω αστυνομικός ο οποίος με άνεση και με την συγκάλυψη του σώματος του τραυμάτισε σοβαρά ένα ανήλικο, αυτή την στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς καν να γίνει ούτε και μία αναφορά στο γεγονός. Επίσης την ίδια ώρα συγκάλυψη υπάρχει και μέσω των ΜΜΕ όπου παραπληφορούν και δεν γράφουν την αλήθεια πως:

ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΣ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ!!!

Υ.γ. Απευθυνόμενοι σε εσένα… σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορούσε να ήταν δικό σου παιδί που πυροβόλησες; Νιώθεις τύψεις που πίσω από τα ψέματα που διαβάζεις, δεξιά και αριστερά, κρύβεται η αλήθεια που θα στοιχειώνει την ζωή;”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ