aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑνακοίνωσε το... τέλος και συγκίνησε τους πάντες ο «Μπίδης»

Ανακοίνωσε το… τέλος και συγκίνησε τους πάντες ο «Μπίδης»

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ήταν το κυριακάτικο με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπως ανακοίνωσε συγκινημένος στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Για τον αρχηγό των γαλαζοκιτρίνων ετοιμάστηκε και προβλήθηκε φιλμάκι-αφιέρωμα και ακολούθως ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι με πολλή έντονη συγκίνηση και περηφάνια που αυτή τη στιγμή ενώπιον όλων σας που ο αγώνας με την Ανόρθωση ήταν ο τελευταίος μου με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύωρη σκέψη και αφού ζύγισα όλα τα δεδομένα. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια αρχίζοντας από ηλικία έξι χρόνων μέχρι σήμερα, ήταν τα καλύτερά μου.

Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να κάνω πραγματικότητα τα παιδικά μου όνειρα και φιλοδοξίες και να πετύχω προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που είχα θέσει από παιδί. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και ευλογημένος που με αυτή την ομάδα πανηγύρισα τα πάντα (8 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 6 σούπερ καπ) και αγωνίστηκα πέντε φορές σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Και όλα αυτά φυσικά δίνοντας το παρών μου στις πιο ένδοξες στιγμές του ΑΠΟΕΛ και του κυπριακού ποδοσφαίρου αγωνιζόμενος τιμώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ευχαριστώ τις διοίκηση τους προπονητές τους συμποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας και κυρίως όλο τον φίλαθλο κόσμου του ΑΠΟΕΛ που τόσα χρόνια που δείξατε απέραντη αγάπη και αναγνώριση».

Μετά τις δηλώσεις του Χαραλαμπίδη, ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Κύπριο άσο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ