aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAνακοίνωσε νέα συμφωνία ο ΑΠΟΕΛ

Aνακοίνωσε νέα συμφωνία ο ΑΠΟΕΛ

Νέα συμφωνία ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ για την επόμενη τριετία. Επίσημος Υποστηρικτής των γαλαζοκιτρίνων θα είναι η εταιρεία Relia Trading.

Aναλυτικά η ανακοίνωση

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση, την έναρξη της συνεργασίας της, με το νέο Επίσημο Υποστηρικτή του ΑΠΟΕΛ, την εταιρεία Relia Trading για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021. Η Relia Trading είναι από σήμερα ο επίσημος παροχέας μηχανημάτων Γυμναστικής για την πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο νέο αθλητικό κέντρο Parimatch “Αρχαγγέλος”.

Παρουσίαση Εταιρείας Relia Trading:

Η Relia Trading έχει επιλεγεί ως ο επίσημος παροχέας για τα Γυμναστικά μηχανήματα του νέου Αθλητικού κέντρου του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο. Ξεκινώντας από αυτό τον Ιούλιο, η πρώτη ομάδα χρησιμοποιεί για την προετοιμασία της, μερικά από τα καλύτερα μηχανήματα γυμναστικής που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο.

Η Relia Trading είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Life Fitness, του μεγαλύτερου ομίλου και κατασκευαστή Γυμναστικών μηχανημάτων σήμερα με πάνω από 5 διαφορετικές μάρκες κάτω από την ηγεσία τους, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας CYBEX και Indoor Cycling.

Το νέο αθλητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ διαθέτει πλέον μηχανήματα από τη σειρά Αερόβιας εκγύμνασης της CYBEX, Spin Bikes από την CYBEX, καθώς και μηχανήματα ενδυνάμωσης από τη σειρά CYBEX και Life Fitness, που εμπεριέχουν στις δυνατότητες τους ορισμένα από τα καλύτερα προγράμματα που υπάρχουν σήμερα στη παγκόσμια αγορά εκγύμνασης.

Η Relia Trading βρίσκεται στον τομέα παροχής μηχανημάτων Εκγύμνασης, Ευεξίας και Ομορφιάς πάνω από 32 χρόνια και είναι περήφανη που βρίσκεται ανάμεσα στους υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ