aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αν κερδίσουμε σήμερα θα κρυφοκοιτάζουμε οποιοδήποτε σενάριο»

«Αν κερδίσουμε σήμερα θα κρυφοκοιτάζουμε οποιοδήποτε σενάριο»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των γαλαζοκιτρίνων με την Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι, γιατί είναι παραδοσιακά δύσκολη ομάδα, απολαμβάνεις να τους βλέπεις να παίζουν. Έχουν ενσωματωθεί στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό γιατί θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Θέλουμε να κερδίσουμε και σίγουρα είναι εφικτό. Με την Τότεναμ σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε και βαθμό. Αρχίζουμε από το 0-0 με τη Ντόρτμουντ. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αρκετά προβλήματα, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε όσα όπλα έχουμε γιατί ο ΑΠΟΕΛ έχει βάθος και όλα τα παιδιά έχουν την ποιότητα να πάρουν τον βαθμό ή τους βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι καλύτερος από τον ΑΠΟΕΛ σίγουρα, αλλά πρέπει να παίξουν καλύτερα από μας. Αν κερδίσουμε σήμερα θα κρυφοκοιτάζουμε οποιοδήποτε σενάριο. Σεμνά και ταπεινά στον στόχο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ