aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑμφιταλαντεύεται ο Καμόρα

Αμφιταλαντεύεται ο Καμόρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να γίνει πρόταση στον Μάριο Καμόρα εξυπακούεται ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν σχημάτισε μια καλή άποψη για την αγωνιστική αξία του. Κάτι που παρεμπιπτόντως διατύπωσε και στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ. Εδώ και μέρες, όμως, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ ζυγίζει και να ξαναζυγίζει τα δεδομένα, δείχνοντας προφανώς ότι αμφιταλαντεύεται.

Καλείται ν’ αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Κλουζ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο ή αν θα κινήσει τις διαδικασίες για να εξασφαλίσει την ελευθέρα του, μετακομίζοντας έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Πώς θα μείνει ελεύθερος; Αρχικώς, μας είχε λεχθεί ότι σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που να τον ικανοποιεί, τότε οι ιθύνοντες της Κλουζ του είχαν διαμηνύσει ότι θα του δοθεί το «ελεύθερο» για να πάρει μετεγγραφή. Τώρα υπάρχει η πληροφόρηση πως μπορεί να μείνει από τώρα ελεύθερος αφού του οφείλονται αρκετά λεφτά.

Στον ΑΠΟΕΛ φρόντισαν να διαμηνύσουν στην πλευρά του έμπειρου ακραίου οπισθοφύλακα ότι η υπομονή τους άρχισε να εξαντλείται και ότι εάν μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα δεν είναι σε θέση να δώσει μια τελική απάντηση, τότε θα στραφούν προς άλλες κατευθύνσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ήδη ο Τόμας Κρίστιανσεν σε συνεργασία με τον Τόζα Σάπουριτς, αξιολογούν υπαλλακτικές λύσεις για να δράσουν αναλόγως. Προχώρησαν, δηλαδή, στο σχέδιο Β. Πρόκειται για μια θέση στην οποία ο ΑΠΟΕΛ, μετά την αποχώρηση του Γουίλιαμ Μποαβεντούρα, δεν βρήκε εκείνον τον παίκτη που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. Επομένως, γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι απαγορευτική μια νέα αποτυχημένη προσθήκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ