aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αμφισβητεί κανένας τους Ντε Καμάργο, Λάγο, Μπρεσάν;»

«Αμφισβητεί κανένας τους Ντε Καμάργο, Λάγο, Μπρεσάν;»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο ύψωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στο «Goal» συνέστησε υπομονή στους φίλους της ομάδας καθώς -όπως είπε- θέλουν τον χρόνο τους τα νέα πρόσωπα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ώστε να προσαρμοστούν και να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις.

«Μπορεί να αμφισβητήσει κανένας τον Ντε Καμάργκο; Αμφισβητεί κανένας τον Λάγο; Αμφισβητεί κανένας τον Μπρεσάν; Θέλουν τον χρόνο τους οι άνθρωποι ώστε να προσαρμοστούν στην ομάδα μας. Πρέπει να ξέρουμε πως οι παίκτες δεν είναι εκεί τον Μάιο, τον Ιούνιο και περιμένουν τον ΑΠΟΕΛ να τους κάνει πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ότι οι δύο βασικές εκκρεμότητες, αυτή του επιθετικού και του αριστερού μπακ, άργησαν να κλείσουν και ως εκ τούτου δεν βρίσκονται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε με τον ακόλουθο τρόπο:  «Σε ποιο σύνολο του ΑΠΟΕΛ που κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν οι μετεγγραφές που έγιναν το καλοκαίρι που το έσπρωξαν ώστε να υλοποιήσει τον στόχο; Δεν ήταν πάντοτε οι παίκτες που βρίσκονταν και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο που είχαν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να έλθουν αυτές οι πολύ μεγάλες επιτυχίες;».

Διαβάστε επίσης

«Θα συμφωνήσουμε με τον Μπερτόλιο»

«Αυτές τις βλακείες να τις κόψουν»

Η διάψευση για τον Εφραίμ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ