aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλωνεύτης: Οι κινήσεις του για το μουσείο του ΑΠΟΕΛ που λίγοι γνωρίζουν

Αλωνεύτης: Οι κινήσεις του για το μουσείο του ΑΠΟΕΛ που λίγοι γνωρίζουν

Δεν προκάλεσε ποτέ. Ακόμη κι όταν μετεγγράφηκε από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ, κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς έδειξε σεβασμό τόσο στην ομάδα που τον ανέδειξε, όσο και στους γαλαζοκίτρινους που πίστεψαν σε αυτόν. Ο λόγος για τον Στάθη Αλωνεύτη. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ από το 2012, προχώρησε σε μια κίνηση την οποίοι γνωρίζουν πολύ λίγοι.

Συγκεκριμένα, ο Αλωνεύτης είναι ο μοναδικός αθλητής των γαλαζοκιτρίνων από όλα τα αθλήματα της ομάδας, που πρόσφερε χρήματα για την ανέγερση του μουσείου του ΑΠΟΕΛ, το οποίο άνοιξε τις πύλες του προ ημερών και φιλοξενεί τρόπαια αλλά και στιγμές από την ιστορία των πρωτευουσιάνων. Μάλιστα, ο ακραίος επιθετικός έδωσε επιπλέον εισφορά στα εγκαίνια του μουσείου. Ο Αλωνεύτης δεν στρέφει σχεδόν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ότι κάνει το πράττει αθόρυβα, χωρίς να ενεργεί με σκοπό την προβολή και το χειροκρότημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ