aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆλλος ΑΠΟΕΛ το Σάββατο

Άλλος ΑΠΟΕΛ το Σάββατο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το πρώτο επεισόδιο των αναμετρήσεων του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή, τέλειωσε με θετικό πρόσημο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Το γεγονός ότι κατάφεραν και έλυσαν σχετικά νωρίς τον αραδιππιώτικο «γόρδιο δεσμό», μετατρέποντας μάλιστα τη συνέχεια σε γαλαζοκίτρινη παράσταση, καταγράφεται επίσης στα θετικά των πρωταθλητών.

Το αυριανό νέο τετ α τετ -το πρώτο για τον δεύτερο γύρο- αποτελεί ένα ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό επεισόδιο. Ο τεχνικός της ομάδας θα έχει στη διάθεση του αρκετές επιλογές και ανάλογα με το τι θα αποφασίσει θα ανακοινώσει και τους 18 που θα πάρει μαζί του στο ΓΣΠ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως αυτή τη φορά θα δούμε νέα πρόσωπα σε σχέση με τον προχθεσινό αγώνα (αφού εκτός των άλλων θα επανέλθει ο Πέρεθ -λογικά- κάτω από τα δοκάρια, ενώ θα απουσιάσει και ο Μοράις, που συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό κίτρινων καρτών), οπόταν το ζητούμενο δεν θα είναι απλά και μόνο η νίκη, αλλά και ανάλογη εμφάνιση ή και καλύτερη από την προχθεσινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ