aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άλλος» ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη

«Άλλος» ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Κολλημένοι και όχι άδικα στον επαναληπτικό με την TNS είναι όλοι στον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και δεν προτρέχουν των γεγονότων παρότι έγινε η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ισοπαλία (0-0) στην Ουαλία, μπορεί σαν αποτέλεσμα να μην είναι άσχημο, κρύβει ωστόσο πολλές παγίδες και πιθανόν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους γαλαζοκίτρινους.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι καταφανώς καλύτερη ομάδα από τους Ουαλούς, πέρα όμως από το ότι πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη, θα πρέπει να «διασπάσει» και τη «γραμμή Μαζινό» που θα παρατάξουν οι «Άγιοι», πράγμα το οποίο παραδέχθηκε ο προπονητής τους, Γκρεγκ Χάρισον, σε ό,τι αφορά τον επαναληπτικό.

Οι πρωταθλητές αν και βρήκαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, εντούτοις δεν τις αξιοποίησαν, πράγμα που θα προσπαθήσουν να καταφέρουν στο «φλεγόμενο» (απ’ όλες τις απόψεις) ΓΣΠ. Θεωρείται παραπάνω από σίγουρο ότι οι Ουαλοί θα παίξουν «κλεφτοπόλεμο» γι’ αυτό και η άμυνα του ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να έχει σε συναγερμό όλες τις αισθήσεις της.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Κρίστιανσεν να προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τρίτης. Άλλο τόσο σίγουρο πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι θα δούμε έναν ΑΠΟΕΛ πολύ πιο επιθετικό απ’ ό,τι στην Ουαλία και σε πρόσωπα και σε τακτική, χωρίς αυτό επαναλαμβάνουμε να σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για την άμυνά του.

Στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην θέλουν να πουν οτιδήποτε σχετικά με την κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλο τόσο σίγουρο ωστόσο θεωρείται πως οι γαλαζοκίτρινοι θα φροντίσουν να πάρουν τα μέτρα τους. Η κλήρωση λοιπόν έφερε την ομάδα του Κρίστιανσεν να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ – Νόρκεπινγκν με τους Νορβηγούς να φεύγουν νικητές από τον πρώτο αγώνα που έγινε στη Νορβηγία με 3-1.

Όπως συνέβη και σε προηγούμενες περιπτώσεις, άνθρωπος από το τεχνικό τιμ της ομάδας θα παρακολουθήσει την ερχόμενη Τρίτη τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στη Νόρκεπινγκ και τη Ρόζενμποργκ. Πιθανότατα, μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός να είναι ο Γιώργος Κωστή. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μέλος του ΑΠΟΕΛ να βρεθεί και στη Νορβηγία για να παρακολουθήσει τη Ρόζενμποργκ σε αγώνα πρωταθλήματος, αφού είναι και το φαβορί για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ