aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικοί Αρθρογράφοι της Κύπρου | ΑΠΟΨΕΙΣΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣΆλλο το δικαιολογημένο παράπονο και άλλο η γενίκευση του κακού

Άλλο το δικαιολογημένο παράπονο και άλλο η γενίκευση του κακού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

«Ως ΑΠΟΕΛ ενημερώνουμε δημόσια ότι από τώρα και στο εξής δεν θα φιλοξενείται απεσταλμένος της ΕΑΚ ή μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΚ στις αποστολές της ομάδας μας στο εξωτερικό, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα με τη Sevilla FC. Και το ίδιο θα πράττουμε με ίδια ή παρόμοιας φύσης μέτρα προς όποιο ΜΜΕ συμπεριφέρεται στον ΑΠΟΕΛ με μεροληπτικό τρόπο».

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς των παραπόνων της διοίκησης του Πρόδρομου Πετρίδη για τον Τύπο. Πότε παραπονιέται για τα ονόματα φερόμενων μετεγγραφικών στόχων που διαρρέουν, «που μόνο για μας γράφετε τόσα πολλά…».

Πότε για την κριτική που ασκείται «μόνο για μας σε τέτοιο βαθμό, για τους άλλους δεν λέτε και δεν γράφετε τίποτα».

Πότε για τον θόρυβο γύρω από ένα θέμα, «που πάντα είναι μεγαλύτερος σε σχέση με αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες ομάδες».

Πότε κάνει εμπάργκο δηλώσεων σε Μέσα επειδή δεν άρεσε κάποιο σχόλιο ή κάποιο ρεπορτάζ (ακόμα και όταν εκθειάζονται παράγοντες ανταγωνιστικών ομάδων…).

Διαβάστε επίσης: Πού ζούμε ρε; «Πόλεμο» ενάντια σε αθλητικογράφους επιθυμεί ο Βουλευτής…

Τώρα κόβει δημοσιογράφους από αποστολές θέτοντας θέμα μεροληψίας από το σύνολο του αθλητικού Τύπου. Σαν πολλά παράπονα δεν μαζεύτηκαν, ρε παιδιά;

Διότι όλη αυτή η… λύσσα κακιά με τους δημοσιογράφους ξεφεύγει από τα όποια δικαιολογημένα παράπονα μπορεί να υπάρχουν. Γιατί σίγουρα πάντα θα βρεθούν και κάποιοι που μπορεί να λειτουργούν λανθασμένα ή, τέλος πάντων, κάποιοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι λειτουργούν λανθασμένα και νομίζουν ότι κάνουν το σωστό.

Η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη όμως προχώρησε σε γενίκευση του κακού, λες και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΚ έχει σχέδιο εναντίον του και χειραγωγεί τα μέλη της. Αν είναι δυνατόν! Και έρχεται μετά η τιμωρία με το κόψιμο των απεσταλμένων, σε μία κλασική προσπάθεια επίδειξης δύναμης και ελέγχου του τι λέγεται και τι γράφεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ