aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆλλο τι θέλω, άλλο τι μπορώ

Άλλο τι θέλω, άλλο τι μπορώ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Νέα Σαλαμίνα ήθελε τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή στην Α΄Κατηγορία, ωστόσο φάνηκε πως δεν είχε τους τρόπους για να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Συμβιβάστηκε στην ισοπαλία απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΠΟΕΛ (0-0), ανέβηκε στους 40 βαθμούς και χτυπά ρέστα στον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Ουσιαστικά την ερχόμενη Τρίτη στο «Αμμόχωστος» παίζει τους κόπους και τους μόχθους μίας ολόκληρης σεζόν, έχοντας την πλάτη κολλημένη στον τοίχο.

Οι γαλαζοκίτρινοι, την ίδια ώρα, δεν κατάφεραν να μαγνητίσουν τρίτη σερί νίκη, βλέποντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο του β’ γκρουπ, Πάφος FC, να ανοίγει στους 6 βαθμούς. Το παιχνίδι στο ΓΣΠ, ασφαλώς, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο υστέρησαν στην τελική ενέργεια και τις συγκροτημένες κινήσεις που θα έφερναν περισσότερες φάσεις για γκολ.

Απείλησαν τρεις φορές με τους Κατσαντώνη (26’), Σιέλη (38΄) και Εντονγκαλά (68΄). Οι γαλαζοκίτρινοι προφανώς προσπάθησαν, έβαλαν το πόδι στη φωτιά, αλλά δεν είχαν διάρκεια στα καλά διαστήματά τους.  Οι ερυθρόλευκοι, «πνίγηκαν» στην πίεση και το άγχος, υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών, ιδιαίτερα όσον αφορά στις μεταβιβάσεις. Δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 74ο λεπτό, με τον Βάγκνερ να αστοχεί σε κοντινή κεφαλιά. Απείλησαν άλλη μία φορά προς το φινάλε του 90λεπτου με τον Ντανίλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ