aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆλλο Ρόζενμποργκ, άλλο Κοπεγχάγη

Άλλο Ρόζενμποργκ, άλλο Κοπεγχάγη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, γνωρίζει πολύ καλά πως για να καταφέρει η ομάδα του να ανατρέψει την ήττα στη Δανία (0-1) και να απογειωθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επιβάλλεται βελτίωση σε όλους τους τομείς. Οπότε έριξε το σύνθημα «δουλειά και μόνο δουλειά»…

«Ήταν καλύτεροι, δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο προς τους παίκτες, σημειώνοντας παραλλήλως πως πιστεύει σε αυτούς και έχουν τις δυνατότητες για να αποκλείσουν την Κοπεγχάγη στο σχεδόν κατάμεστο ΓΣΠ.

Ασφαλώς απαιτείται μια εμφάνιση ανάλογη της ρεβάνς με τη Ρόζεμποργκ, αλλά τα δεδομένα του επικείμενου αγώνα είναι διαφορετικά. Υπό την έννοια πως το σκορ της πρώτης αναμέτρησης με τους Νορβηγούς ήταν διαφορετικό (ήττα με 1-2) και παραλλήλως ο τωρινός αντίπαλος είναι καλύτερος.

Την ίδια ώρα ο Κρίστιανσεν που επεξεργάζεται το αγωνιστικό πλάνο που θα εφαρμόσει το βράδυ της Τετάρτης, θέλοντας αυτή τη φορά να πάρει καλύτερες αποφάσεις, είναι αναγκασμένος να περιμένει λίγο ακόμη ώστε να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Καρλάο. Το θετικό είναι πως ο Εφραίμ προπονήθηκε χθες κανονικά.

*Επίσης η αποστολή της Κοπεγχάγης έφτασε στην Κύπρο και θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις πριν από τον επαναληπτικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ