aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆλλο με Μάντσεστερ και άλλο με Άστρα

Άλλο με Μάντσεστερ και άλλο με Άστρα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στη Νιόν της Ελβετίας χτυπά σήμερα η καρδιά του ΑΠΟΕΛ! Στις 14:00 θα γυρίσουν τα μπαλάκια στην κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ και ασφαλώς η μόνιμη πρωταθλήτρια Κύπρου από το 2013 θα μάθει τον αντίπαλό της στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης (θα είναι στους ισχυρούς).

Στον ΑΠΟΕΛ ασφαλώς γνωρίζουν ότι ήταν που ήταν ζόρικα τα πράγματα στην έως τώρα διαδρομή, στη φάση των νοκ άουτ θα ζορίσουν πολύ περισσότερο. Ο βαθμός δυσκολίας ενδεχομένως σήμερα να εκτοξευτεί, εάν για παράδειγμα ζευγαρωθούν με μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκλάντμπαχ, Άντερλεχτ ή με μία εκ των ομάδων της Ισπανίας, δηλαδή με τη Βιγιαρεάλ, την Αθλέτικ Μπιλμπάο ή τη Θέλτα Βίγκο.

Αλλά με αυτό, ας μην οδηγηθεί κάποιος βεβιασμένα στο συμπέρασμα ότι οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι είναι του χεριού του. Στην κληρωτίδα θα πέσουν και οι δύο εκπρόσωποι της Ρωσίας, που είναι η Ροστόβ και η Κρασνοντάρ. Και αν δεν σας… συγκίνησαν οι εν λόγω σύλλογοι, σας έχουμε την Αλκμάαρ (Ολλανδία) και τη Γάνδη (Βέλγιο), που επίσης έχουν ισχυρό αγωνιστικό υπόβαθρο, για να προχωρήσουν πολύ μακριά στη διοργάνωση.

Αφήσαμε για το τέλος τον ΠΑΟΚ (Ελλάδα), τη Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), τη Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), την Άστρα Γκιουργκίου (Ρουμανία) και τη Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), καθώς στα χαρτιά φαντάζουν ως οι πιο προσιτοί προς τον Θρύλο αντίπαλοι.

Οι αγώνες στους «32» είναι ορισμένοι να διεξαχθούν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το πλεονέκτημα του δεύτερου αγώνα στο ΓΣΠ. Στην κλήρωση θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου και ο γενικός διευθυντής Θύμιος Αγαθοκλέους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ