aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλλάζει πλέον τοπίο ο ΑΠΟΕΛ…

Αλλάζει πλέον τοπίο ο ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ αφού πρώτα αιφνιδιάστηκε –και ο Βάτερμαν συνελήφθη εκτός θέσης-  μετά έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα. Θα μπορούσε και να τα κατάφερνε, πλην όμως όταν δεν αξιοποιείς τη συντριπτική υπεροχή σου και δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σε γκολ, αυτά παθαίνεις.

Υπάρχουν κι άλλα που «θα» θα μπορούσαν στον ΑΠΟΕΛ να επικαλεστούν για την απώλεια των δυο βαθμών, αλλά είπαμε: Από τη στιγμή που το πουλάκι πέταξε κοιτάζουν (όλοι στην ομάδα) πάρα πέρα. Άλλωστε αυτά μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες!

Για τους γαλαζοκίτρινους εκείνο που έχει σημασία πλέον είναι η επόμενη μέρα.  Κι αυτό γιατί πέραν του ότι βρίσκονται (και πάλι) στο πλην δύο από ΑΕΚ και ΑΕΛ, οι υποχρεώσεις τρέχουν και τρέχουν γρήγορα, αφού αυτή τη βδομάδα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική με την ομάδα του Κρίστιανσεν να αντιμετωπίζει την αγωνιστικά ανεβασμένη Σαλαμίνα.

Αν ήταν να κοιτάξουμε και λίγο πάρα πέρα θα διαπιστώσουμε ότι το πρόγραμμα γίνεται πιο «στρωτό» και πιο βάτο, ενώ στις επόμενες έξι αγωνιστικές θα βγει μόνο δυο φορές εκτός των τειχών της πρωτεύουσας, πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην 22η αγωνιστική.

Όλα αυτά αποτελούν σαφέστατα αν όχι αβαντάζ για τους γαλαζοκίτρινους, αν μη τι άλλο ευκαιρία για ανασύνταξη και για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, εφόσον βέβαια εκμεταλλευτούν το σαφώς πιο ζόρικο πρόγραμμα των δυο ομάδων που προηγούνται στη βαθμολογία.

Μέσα σ’ όλα βέβαια, από κάποιο σημείο και μετά στον ΑΠΟΕΛ θα έχουν να σκέφτονται και τον αγώνα με την Μπιλμπάο. Ένα παιγνίδι που να είναι ακόμα μακριά, αλλά που ενδιαφέρει άμεσα τους γαλαζοκίτρινους και κάθε άλλο παρά αμαχητί θα πέσουν (αν είναι να πέσουν).

Προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το παιγνίδι με τη Σαλαμίνα, το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι, για τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο είναι μονόδρομος και δεν είναι μονής παραλλαγής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

16η Σαλαμίνα (εντός)

17η Δερύνεια (εκτός)

18η Άρης (εντός)

19η Δόξα (εκτός, Μακάρειο)

20η ΑΕΖ (εντός)

21η Άχνα (εκτός)

22η ΑΕΚ (εντός)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ