aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αλλαγή ημέρας και έδρας στο ΕΘΑ-ΑΠΟΕΛ!

Η ταλαιπωρία, στην οποία είχε υποβληθεί η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, μέχρι να επιστρέψει από τη Λιθουανία επέφερε τελικά την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας με την ΕΘΑ, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή, αντί για το Σάββατο που ήταν προγραμματισμένο και θα ξεκινήσει στις 16:00, αλλά πέραν τούτου, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο, λόγω του ότι την Κυριακή είχαν από πριν προγραμματισθεί άλλες εκδηλώσεις στο «Ελευθέρια».

Σημειώνεται τέλος, ότι λόγω του ότι έγινε η αλλαγή έδρας, αντιστρέφεται και η έδρα του αγώνα για τον δεύτερο γύρο, στον οποίο γηπεδούχος θα είναι η ΕΘΑ. Να θυμίσουμε ότι το ΑΠΟΕΛ, είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη η ομάδα στη Λιθουανία (λόγω ομίχλης δεν μπορούσε να απογειωθεί το αεροπλάνο) και επέστρεψε στην Κύπρο με μιαν μέρα καθυστέρηση μέσω Κιέβου.

Στην ΕΘΑ, εισάκουσαν το αίτημα των γαλαζοκιτρίνων και στο πλαίσιο του Fair Play, συμφώνησαν, αν και γνώριζαν ότι αναγκαστικά θα άλλαζε και η έδρα διεξαγωγής του αγώνα, για την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ