aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλλαγή δεδομένων στον ΑΠΟΕΛ, χάνει Ομόνοια ο Δώνης

Αλλαγή δεδομένων στον ΑΠΟΕΛ, χάνει Ομόνοια ο Δώνης

Χωρίς τον Τάσο Δωνή θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια, για την πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Όπως ενημέρωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο Ελλαδίτης επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους πράσινους, παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να την εκτίει στη 2η αγωνιστική απέναντι στην Πάφος FC. Όσον αφορά τον Γκιόργκι Κοσταντίνοφ, θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο «αιώνιο» ντέρμπι και θα λείψει από το ματς με την παφιακή ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεδομένα δεν υπολογίζει στους Χρίστο Γουίλερ και Μπεν, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις αμέσως επόμενες αναμετρήσεις. Αμφίβολη είναι επίσης η συμμετοχή του Ματέο Σούσιτς, που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή, ενώ ο Δημήτρης Θεοδώρου θεωρείται δύσκολο να προλάβει. Αντιθέτως, ο Γιώργος Εφραίμ επανέρχεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ