aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλεξάνδρου σε Μοράις: «Φίλε, αξίζεις κάθε γράμμα της ιστορίας…»

Αλεξάνδρου σε Μοράις: «Φίλε, αξίζεις κάθε γράμμα της ιστορίας…»

Συνεχίζονται οι αποχαιρετισμοί στον Νούνο Μοράις. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Νεκτάριου Αλεξάνδρου να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό αρχηγό του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος άσος της Δόξας, υποκλίθηκε στον Μοράις και τόνισε ότι ήταν τιμή που μοιράστηκε την αρχηγία των γαλαζοκίτρινων μαζί του.

Αναλυτικά: «Φίλε μου, αξίζεις κάθε γράμμα που έγραψε ήδη η ιστορία για σένα και όσα θα γραφτούν από τώρα και στο μέλλον για τα κατορθώματα σου σαν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Η μόνη πιστοποίηση που μπορώ να κάνω για σένα είναι ότι υπήρξες παράδειγμα αφοσίωσης, καθημερινής εργατικότητας χωρίς δικαιολογίες, αντοχής και πάθους για το παιχνίδι και τις νίκες φυσικά! Χαίρομαι που θα έχω τόσες αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια που ζήσαμε μαζί μάχες, πόνο και δόξα και ήταν ευχαρίστηση μου που μοιραστήκαμε την αρχηγία της αγαπημένης μας ομάδας! Καλή τύχη να έχεις στα νέα σου όνειρα, να παραμείνεις δυνατός και ταπεινός και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν! Στο επανιδείν και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ