aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλεξάνδρου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με με "κλεφτοπόλεμο" μέχρι το Δεκέμβριο

Αλεξάνδρου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με με “κλεφτοπόλεμο” μέχρι το Δεκέμβριο

Την άποψη πως υπό προϋποθέσεις ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Μιλώντας στην εκπομπή «GOAL n ROLL» της Cytavision ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε πως οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν παίκτες που μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα αλλά δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα από τη μία μέρα στην άλλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Σου άρεσε εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη; «Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που ονειρεύονται οι φίλοι του αυτό. Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με κλεφτοπόλεμο μέχρι το Δεκέμβριο. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα, αλλά έχει και κάποια θέματα τα οποία δεν μπορούν να λυθούν από την μια μέρα στην άλλη»

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ καλούς επιθετικούς αλλά πέτυχε μόλις έξι γκολ: «Το επιθετικό κομμάτι επηρεάζεται από την ψυχολογία και την κακή κατάσταση της ομάδας. Το να μην υπάρχει αυτοπεποίθηση επηρεάζει. Είδαμε αυτούς τους παίκτες να μπορούν να παίζουν καλύτερα και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να παίξουν καλύτερα. Δεν δημιουργούνται και πολλές φάσεις και αυτό είναι επίσης ένα θέμα»

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου και πόσο μπορεί να βοηθήσει: «Εφόσον ο προπονητής ανέλαβε και δεν είχε περιθώρια να ενισχύσει την ομάδα, προετοιμάζεται να φέρει κάτι για να φτιάξει κάτι καλύτερο. Δεν σημαίνει ότι θέλεις πολλές προσθήκες. Μπορεί να είναι μία ή δύο που μπορούν να σου κάνουν τη διαφορά. Αυτό που μπορεί να αλλάξει άμεσα είναι το ομαδικό πνεύμα το οποίο μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει η ομάδα να πάρει παιχνίδια με το έτσι θέλω».

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να ανακάμψει και να διεκδικήσει τον τίτλο; «Αν υπάρξει σταθερότητα και δεν προκύψουν ιδιαίτερα επιπλέον θέματα είναι ικανό για όλα. Είναι στους έξι βαθμούς από την κορυφή αυτή τη στιγμή, υπάρχει δρόμος. Είναι μια χρονιά πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ. Οι προσδοκίες μετά τις μετεγγραφές, το ξεφούσκωμα με το ξεκίνημα και φαίνεται ότι δεν είναι μόνο οι δυνατές μετεγγραφές που χρειάζονται αλλά και άλλα πράγματα»

Σου άρεσε κάτι από το ΑΠΟΕΛ; «Σε κάποιες στιγμές βγαίνει μια αντίδραση, φαίνεται ότι θίγεται ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ταυτότητα του, δεν μπορείς να πεις ότι με αυτό τον τρόπο παίζει ο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ