aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλεξάνδρου: «Γιορτές στην κορυφή!»

Αλεξάνδρου: «Γιορτές στην κορυφή!»

Στη σοβαρότητα που είχαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με την Ανόρθωση στάθηκε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης.

Για τον αγώνα: «Αυτό είναι το σημαντικό. Ξαναβρήκαμε τη δυναμική που χρειαζόμασταν. Ήταν δύσκολη περίοδος και τη βγάλαμε με άριστα. Η Ανόρθωση είναι ομάδα επικίνδυνη και μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι που έφερε ευφορία και νομίζω ήμασταν σοβαροί και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για την κορυφή: «Στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη θέση. Αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα θα κάνουμε γιορτές στην πρώτη θέση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή».

Για την κλήρωση με Μπιλμπάο: «Είναι από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Έχει μια πολύ δυνατή έδρα όπως την ξέρουμε εδώ και χρόνια. Αλλά αυτά έχουν τελειώσει τώρα, βλέπουμε το πρωτάθλημα να πάρουμε έξι βαθμούς στα επόμενα δυο παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ