aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑλ-Τάαμαρι - Σόουζα: Πλατιά χαμόγελα με… ονοματεπώνυμο!

Αλ-Τάαμαρι – Σόουζα: Πλατιά χαμόγελα με… ονοματεπώνυμο!

Λίγο η εμφάνιση του Μούσα Αλ-Τάαμαρι, λίγο η γκολάρα του Λούκας Σόουζα, λίγο η εμφάνιση και η νίκη με 2-1 επί της Λέχια Γκντανσκ, έφεραν προχθές τα πρώτα χαμόγελα στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, τα οποία είναι και πλατιά.

Αλ-Τάαμαρι και Σόουζα, δεν είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα ορεξάτοι στην προετοιμασία, ωστόσο πρόκειται για δύο παίκτες-κλειδιά ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώτος ως νεοφερμένος καλείται να δικαιολογήσει τη φήμη του και τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά του κι ο δεύτερος να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στην περίοδο που ολοκληρώθηκε όταν ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και άρχισε να αγωνίζεται στα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Ίντερ ήθελε τον Αλ Τάαμαρι…

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο Βραζιλιάνος άσος θα βοηθηθεί σε σημαντικό βαθμό από το γεγονός πως θα συμμετέχει σε ολόκληρη την καλοκαιρινή προετοιμασία των πρωταθλητών και δεν είναι λίγοι που εκφράζουν την άποψη πως μπορεί να αποτελέσει ηγετική φυσιογνωμία για τους γαλαζοκίτρινους. Από εκεί και πέρα, οι ΑΠΟΕΛίστες περιμένουν πολύ περισσότερα στη νέα σεζόν και από τους Γκαγιάς Ζαχίντ – Ρόλαντ Σάλαϊ οι οποίοι πέρυσι το Καλοκαίρι αποκτήθηκαν προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους στο Μιστράλ, ενώ μεθαύριο θα δοθεί νέα ευκαιρία στον Μπρούνο Μπαλταζάρ για εξαγωγή συμπερασμάτων απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (μεθαύριο, 19:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ