aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑκροβασία για τον ΑΠΟΕΛ...

Ακροβασία για τον ΑΠΟΕΛ…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με το… αριστερό μπήκε στις υποχρεώσεις τον τρέχοντα μήνα ο ΑΠΟΕΛ και δικαιολογημένα δημιουργήθηκε κλίμα ανασφάλειας όσον αφορά στη συνέχεια. Στο πρωτάθλημα έσκασε η ήττα από την ΑΕΚ με το «καλημέρα» (1/4) και καπάκι προχθές η ισοπαλία με την ΑΕΛ (5/4), αυτή τη φορά στο κύπελλο. Κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων; Η απογοητευτική εμφάνιση.

Και βλέποντας το πόσο δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα περιμένει τους γαλαζοκίτρινους, κατά το οποίο θα κριθούν σχεδόν τα πάντα, το λιγότερο που θα μπορεί να πει κάποιος είναι πως εάν δεν ανασυνταχθούν και πρωτίστως εάν δεν αντιδράσουν, τότε τα μαύρα σύννεφα θα πυκνώσουν όσο ποτέ προηγουμένως στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», φέρνοντας αλυσιδωτές εξελίξεις.

Έχουμε και λέμε: Μέσα στον Απρίλιο, τον ΑΠΟΕΛ περιμένουν άλλα πέντε παιχνίδια, όλα με υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, τρία εξ αυτών μάλιστα στο Τσίρειο. Μέσα σε πέντε μέρες θα δώσει δύο παιχνίδια, την Κυριακή με την Ομόνοια και τη Μεγάλη Πέμπτη με τον Απόλλωνα στο στάδιο της Λεμεσού. Στο ίδιο γήπεδο θα βρεθεί και στις 19 Απριλίου, αυτή τη φορά για να τα πει με την ΑΕΛ, στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Έπειτα θα υποδεχθεί την Ανόρθωση (23/4) και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον μήνα που διανύουμε θα ολοκληρωθούν εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ (30/4).

ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΗΜ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ομόνοια 9/4 πρωτάθλημα
Απόλλων* 13/4 πρωτάθλημα
ΑΕΛ* 19/4 κύπελλο
Ανόρθωση 23/4 πρωτάθλημα
ΑΕΛ* 30/4 πρωτάθλημα

(* εκτός έδρας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ