aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑκόμα πιο κοντά στο ρεκόρ o ΑΠΟΕΛ!

Ακόμα πιο κοντά στο ρεκόρ o ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε τους 50 αγώνες σε μια σεζόν! «Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια», όπως λέει και η γνωστή λαϊκή μας ρήση. Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμας Κρίστιανσεν μετρούν ήδη 35 αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, ενώ στο πρόγραμμα τους έχουν σίγουρα άλλα 20 παιγνίδια (16 σε πρωτάθλημα, δύο στην Ευρώπη και δύο για το κύπελλο).

Ακόμα και να ολοκληρώσει τη σεζόν «μόνο» με τα ματς αυτά θα φτάσει αισίως τον αριθμό 55! Αριθμός εξωφρενικός για κυπριακή ομάδα, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ έχουν πλέον συνηθίσει, ενώ δεν αποκλείεται το νούμερο αυτό να μεγαλώσει εφόσον οι γαλαζοκίτρινοι προκριθούν στον τελικό κυπέλλου (αυτόματα οι αγώνες γίνονται 58!)

Η προηγούμενη επίδοση των γαλαζοκίτρινων σημειώθηκε την περίοδο 2011-2012, όταν είχαν ολοκληρώσει τη σεζόν με 57 αγώνες (36 στο πρωτάθλημα, 16 στην Ευρώπη-σ’ εκείνη την τρελή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τέσσερις στο κύπελλο και άλλον ένα για το σούπερ καπ). Να πούμε ακόμα πως πέρα από τους αγώνες κυπέλλου, ο ΑΠΟΕΛ κρατά στο χέρι και το Γιουρόπα Λιγκ, παρότι όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον του στις διπλές αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ