aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑκιντόλα: Από το «έσπασες μας» στο «καλωσόρισες στον ΑΠΟΕΛ» (pics)

Ακιντόλα: Από το «έσπασες μας» στο «καλωσόρισες στον ΑΠΟΕΛ» (pics)

Απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του Ακιντόλα στο Instagram. Ο Νιγηριανός εξτρέμ, για τον οποίο… κονταροχτυπιούνται, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ανέβασε την πιο πάνω φωτογραφία από την σημερινή του προπόνηση (βρίσκεται στην Δανία ώστε να ξεκαθαρίσει με την Μίντιλαντ το μέλλον του), στην οποία μάλιστα φοράει σορτσάκι των πρασίνων.

Τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν… βροχή αφού τόσο οι οπαδοί του «τριφυλλιού», όσο και των γαλαζοκιτρίνων, καλούν τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράψει το συμβόλαιο που του προτείνουν Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα! Μάλστα, οι πλείστοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων τον καλοσωρίζουν στην ομάδα τους. Με λίγα λόγια, το Instagram του Ακιντόλα έχει γεμίσει καρδίες στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ και τριφύλλια! Δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες από τα σχόλια στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ