aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑισιοδοξούν στη Ρόζενμποργκ για πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ (Δηλώσεις)

Αισιοδοξούν στη Ρόζενμποργκ για πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ (Δηλώσεις)

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Yπό τις οδηγίες του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν η Ρόζενμποργκ έδωσε επτά παιχνίδια σε προκριματική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα ήταν αρκετά έτσι ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση στη ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Αυτό τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία “φιλοξενεί” δηλώσεις του προπονητή των Νορβηγών:

“Ναι, πέρυσι παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και σκοράραμε σε όλα. Σκοράραμε επίσης δύο γκολ στην έδρα της Νόρκεπινγκ. Έτσι, είναι μία καλή εμπειρία ενόψει ΑΠΟΕΛ. Παίξαμε επίσης καλά στη φάση των ομίλων, ειδικά απέναντι στη Σεντ Ετιέν, όπου ήμασταν καλοί και στα 90 λεπτά. Έτσι, έχουμε πολλή αυτοπεποίθηση, παρότι γνωρίζουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Όπως και να ‘χει, από τη στιγμή που στοχεύουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στις διπλές μας αναμετρήσεις. Στα πρώτα 70 λεπτά στο Λέρκενταλ ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έτσι, γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο κι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εκεί, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ξέρουμε πως είμαστε αρκετά καλοί για να τα καταφέρουμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ