aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑισιοδοξία για συμφωνία με τον Γκρούμπατς

Αισιοδοξία για συμφωνία με τον Γκρούμπατς

Αισιοδοξία για την απόκτηση του Σεργκέι Γκρούμπατς επικρατεί στον Ολυμπιακό. Όπως μας ειπώθηκε, με την επιστροφή του ΑΠΟΕΛ από την προετοιμασία στην Πολωνία, θα προχωρήσουν οι επαφές με στόχο τη συμφωνία δανεισμού του 17χρονου επιθετικού. Οι γαλαζοκίτρινοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο στις 3 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, οι ακαδημίες του Ολυμπιακού και η ιδιωτική ακαδημία Elite Football Academy, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την περίοδο 2017-18. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια ηλικιακής κατηγορίας 2004 για την περίοδο 2016-17 και θα στελεχώσει την ομάδα κάτων των 14 (ηλικία 2014) του Ολυμπιακού.

Με βάση την πιο πάνω συνεργασία, θα διεξαχθούν δοκιμαστικά για την πιο πάνω ηλικία, η οποία θα συμμετάσχει στο παγκύπριο πρωτάθλημα Κ-14. «Τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Κερύνεια, έδρα της Elite FA, την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Ιουνίου και ώρα 16:45. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 99558811 και 99381051», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ