aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αιώνιοι» διεκδικητές και στη σάλα

«Αιώνιοι» διεκδικητές και στη σάλα

Η αυλαία της φουτσαλικής σεζόν ανοίγει απόψε με τον αγώνα του Σούπερ Καπ. Δύο από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος των τελευταίων χρόνων, που προσφέρουν συνήθως πλούσιες συγκινήσεις θα αναμετρηθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» (19:00, Cytavision Sports 4).

Πρόκειται για τους αιώνιους αντίπαλους του κυπριακού ποδοσφαίρου, που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια και στη σάλα, τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ και την κυπελλούχο Ομόνοια. Αμφότεροι οι αποψινοί διεκδικητές θέλουν να αρχίσουν με τίτλο την αγωνιστική περίοδο 2018-19 για το γόητρο και το χτίσιμο δυναμικής ενόψει της συνέχειας.

Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο και η αγορά εισιτηρίων έγινε μόνο μέσω προπώλησης από τα δύο σωματεία. Επίσης, όσοι θα παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι το παιχνίδι θα πρέπει να έχουν υπόψη του ότι θα ισχύσει το μέτρο της ταυτοποίησης, με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας για είσοδο στο γήπεδο να είναι υποχρεωτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ