aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αιώνιο» ντέρμπι με σημασία στο Λευκόθεο

«Αιώνιο» ντέρμπι με σημασία στο Λευκόθεο

Πάντοτε όταν υπάρχει ντέρμπι ΑΠΟΕΛ –Ομόνοια σε οποιοδήποτε άθλημα τραβά τα φώτα της προβολής. Στις 30 Ιανουαρίου τελικά και όχι αύριο, στο Λευκόθεο, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει επειγόντως το τρίποντο για να μην απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση της τετράδας αφού αυτή τη στιγμή απέχει πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ ποντάρει στον αγώνα για το άλμα αλλά πρέπει να βρει λύσεις στο παιχνίδι της Ομόνοιας από τον κεντρικό άξονα. Ταυτοχρόνως, οφείλει να προστατέψει την υποδοχή του και ειδικά να σταματήσει τη «στοχοποίηση» από τους «πράσινους» των ακραίων της ομάδας.

Η Ομόνοια με οδηγό τους δυο αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου τον Δεκέμβριο όπου κέρδισε με 3-1 και τους δυο , πάει στο Λευκόθεο για το τρίποντο.  Η ομάδα του Σάββα μετά τη νίκη στη Δερύνεια θέλει άλλο ένα τρίποντο το οποίο θα την φέρει μόνη στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, τέσσερεις πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Green Air Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ