aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΐλτον Αλμέιδα: «Ήθελα άλλον ένα αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ»

Αΐλτον Αλμέιδα: «Ήθελα άλλον ένα αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ»

Περήφανος για όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ και χαρούμενος που επέστρεψε στην Κύπρο μετά από έξι χρόνια δήλωσε ο Αΐλτον Αλμέιδα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων. Θυμήθηκε το ντέρμπι με την Ομόνοια στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 27’, ενώ ξεχώρισε ως κορυφαία ανάμνησή του τον αγώνα με τη Βίσλα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την επίσκεψη τους στην Κύπρο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω παλιούς συμπαίκτες αλλά και φίλους. Είναι σαν δεύτερο σπίτι για εμένα η Κύπρος. Πάνε έξι χρόνια που έχω να την επισκεφτώ».

Για τις αναμνήσεις που έζησε εδώ: «Είχα μια μεγάλη καριέρα. Φυσικά τα χρόνια στην Κύπρο ήταν ξεχωριστά. Καταφέραμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στην Ευρώπη με το ΑΠΟΕΛ. Είμαι ευγνώμων».

Αν θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Φυσικά! Θα είμαι στην Κύπρο μέχρι τη Δευτέρα και εννοείται πως θα πάω στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Είμαι ευγνώμων που θα βρεθώ ξανά στο ΓΣΠ με τους οπαδούς της ομάδας. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από εκεί».

Για το παιχνίδι όπου το ΑΠΟΕΛ σκόραρε τρία γκολ σε 27 λεπτά: «Φυσικά εκείνο το παιχνίδι ήταν η καλύτερη μου ανάμνηση σε ντέρμπι με την Ομόνοια. Σκοράραμε τρία γκολ σε 27 λεπτά. Παίξαμε πολύ καλά θυμάμαι».

Οι καλύτερες αναμνήσεις που έχει γενικά από την ομάδα: «Έζησα πολύ μεγάλες στιγμές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το παιχνίδι με την Βίσλα. Σκόραρα δύο γκολ μέσα στο ΓΣΠ και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε, το ονειρευόμασταν».

Αν υπάρχει κάτι που έμεινε απωθημένο στην καριέρα του: «Πέτυχα περισσότερα απ’ όσα ονειρευόμουν. Στο τέλος ήθελα να αγωνιστώ στην ομάδα που με ανέδειξε στη Σουηδία και να αγωνιστώ άλλο ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν ήταν δυνατό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ