aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΑιχμή και παράπονο για τον ΑΠΟΕΛ, με ατάκα για «ραγισμένο παράθυρο»

Αιχμή και παράπονο για τον ΑΠΟΕΛ, με ατάκα για «ραγισμένο παράθυρο»

Ο Κρις Χουγκάζ αποχώρησε από τον μπασκετικό ΑΠΟΕΛ και μέσω ανάρτησής του στο Facebook, αφήνει την… αιχμή του, αλλά και το παράπονό του, ενώ όπως λέει αισθάνεται περηφάνια, που πήγε να εργαστεί στην ομάδα από το μηδέν και ανέδειξε γηγενείς και νεαρούς παίκτες, δείχνοντας πόσο σημαντικοί είναι.

Aναλυτικά: «Όταν ένα ραγισμένο παράθυρο κλείνει, μια άλλη πόρτα θα ανοίξει. Το σημαντικό είναι να είμαστε καλά με τον εαυτό μας και να έχουμε στηρίξει τις ηθικές και επαγγελματικές μας αρχές. Λυπάμαι που τελείωσε τόσο πρόωρα κάτι που άρχισα από το μηδέν, με πολύ περηφάνια και κίνητρο. Χαίρομαι που παρά τα προβλήματα έδειξα, για άλλη μία φορά, πόσο σημαντικοί είναι οι γηγενείς και νεαροί παίκτες. Η ψυχή και το μέλλον κάθε ομάδας σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα του κόσμου. Καλή συνέχεια!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ