aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆγριες συμπλοκές στο Μπιλμπάο και συλλήψεις ΑΠΟΕΛιστών! (pics)

Άγριες συμπλοκές στο Μπιλμπάο και συλλήψεις ΑΠΟΕΛιστών! (pics)

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – ΑΠΟΕΛ χθες βράδυ στο «Σαν Μαμές», ενώ η βασκική αστυνομία συνόδευε των πυρήνα των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων στο γήπεδο, υπήρξαν συμπλοκές και ρίψεις αντικειμένων μεταξύ των οπαδών των γαλαζοκίτρινων και αυτών Βάσκων.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία προσπαθούσε να βάλει τάξη και δεν δίστασε να συμμετάσχει στις συμπλοκές και χειροδικήσει όταν προκλήθηκε. Από τις συμπλοκές αυτές τραυματίστηκαν ελαφρά δύο οπαδοί και ένας αστυνομικός, σύμφωνα με την ισπανική «Marca».

Ανάμεσα σε όσους συνέλαβε η βασκική Αστυνομία λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ήταν και τρεις ΑΠΟΕΛίστες, οι οποίοι αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με την «Marca» οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χθες βράδυ, ενώ ο τρίτος σήμερα το πρωί. Οι οπαδοί καλούνται να εμφανιστούν ενώπιον της δικαστικής αρχής όταν κληθούν για νέες καταθέσεις.

Κάποια από πιο γνωστά ισπανικά sites «As», «El Mundo Deportivo», «Marca», δημοσίευσαν περισσότερο φωτογραφικό και οπτικό υλικό από τις συμπλοκές στο Μπιλμπάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ