aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆγριες διαθέσεις από τη σ-έξι Ρόζενμποργκ!

Άγριες διαθέσεις από τη σ-έξι Ρόζενμποργκ!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη η Ρόζενμποργκ. Η νορβηγική ομάδα συνέτριψε σήμερα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Χάγκεσουντ με 6-0 και περιμένει με άγριες διαθέσεις τους γαλαζοκίτρινους.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Vilhjalmsson, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, έδωσε μία ασίστ, ενώ από τα δικά του πόδια ήρθε και το αυτογκόλ του Στόλας. Τα άλλα τρία γκολ ήρθαν από τους Gytkjær και Bakenga (2).

Η Ρόζενμποργκ παρατάχθηκε σήμερα με πολλές αλλαγές, ενώ μετά το 60′ -σε διάστημα επτά λεπτών- η τεχνική ηγεσία προχώρησε σε τρεις αλλαγές για να ξεκουράσει (λογικά) κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Untitled-1

Το live της αναμέτρησης

Η Ρόζενμποργκ βάζει νωρίς τις βάσεις για τη δωδέκατη φετινή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Στο 17′ άνοιξε το σκορ με τον Christian Gytkjær.

Μάλιστα, ο σκόρερ έφτασε στα 9 γκολ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας του νορβηγικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι το αφεντικό του αγώνα, αφού η κατοχή είναι υπέρ τους στο 67%, ενώ έχουν 5 τελικές προσπάθειες έναντι μία των φιλοξενούμενων.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόζενμποργκ φτάνει και σε δεύτερο τέρμα. Στο 48′ ο Vilhjalmsson έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στον Στόλας και κατέληξε στα δίκτυα για το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Vilhjalmsson σημειώνει το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ.

Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρόζενμποργκ, αφού στο 59′ φτάνει στο 4-0, πάλι με τον Vilhjalmsson, ενώ στο 77′ ο Bakenga σκοράρει το 5-0 για την ομάδα του. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το 6-0 της Ρόζενμποργκ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ το παιχνίδι.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στις 16:30 αρχίζει το παιχνίδι της Ρόζενμποργκ απέναντι στην Χάγκεσουντ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναρτήθηκε πριν από λίγο η ενδεκάδα και σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Νόργκεμπινγκ μόνο 4 ποδοσφαιριστές είναι οι ίδιοι. Απόντες λόγω καρτών είναι οι Jonas Svensson και Anders Konradsen.

Σε σύστημα 4-3-3 (πάλι) οι μόνο που παραμένουν στο αρχικό σχήμα είναι ο Jørgen Skjelvik, ο οποίος από το αριστερό άκρο της άμυνας μετακινήθηκε ως στόπερ και οι Mike Jensen (κεντρικός μέσος), Yann-Erik de Lanlay (ακραίος επιθετικός), Christian Gytkjær (επιθετικός).

Η ενδεκάδα της Ρόζενμποργκ σήμερα και την Πέμπτη.

Untitled-1Untitled-2

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ