aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άγρια μάχη με ΑΠΟΕΛ»

«Άγρια μάχη με ΑΠΟΕΛ»

Πεπεισμένος ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν θ’ αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στον α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Σπάρτακς δήλωσε στην ιστοσελίδα fudbal.hotsport.rs ο ποδοσφαιριστής της σερβικής ομάδας, Μπράνκο Γιόβιτσιτς.

Όσον αφορά την προδιαγραφόμενη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στον β΄ προκριματικό γύρο ο εκ των αστεριών του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε ότι οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει «άγρια μάχη» δίνοντας καλές πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Εμπεσίλιο και το μέλλον του

Το απόσπασμα των δηλώσεων του Γιόβιτσιτς για τον ΑΠΟΕΛ

«Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η Σπάρτακς είναι ένας αντίπαλος από τον οποίο δεν πρέπει να σκοντάψουμε και στον πρώτο αγώνα στη Λετονία πρέπει να κάνουμε τη δουλειά. O ΑΠΟΕΛ είναι μέλος του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ εδώ και χρόνια. Θα γίνει άγρια μάχη, όπως (πέρσι) με τις Σπάρτα Πράγας και Κρασνοντάρ και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες».

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: «Κύμα» αποχωρήσεων παικτών που φέρνει χαμόγελα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ