aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Άγρια» δημόσια κόντρα Μερκή – Απολλωνιστών με ειρωνείες και «καρφιά»

«Άγρια» δημόσια κόντρα Μερκή – Απολλωνιστών με ειρωνείες και «καρφιά»

Σε δημόσια κόντρα με τους οπαδούς του Απόλλωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπήκε ο Γιώργος Μερκής. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα μετά το «διπλό» των γαλαζοκιτρίνων στο Παραλίμνι και τον έντονο απόηχο που ξέσπασε με αφορμή τη διαιτησία.

Ακολούθησαν διάφορα μηνύματα με αρκετούς οπαδούς του Απόλλωνα να εξαπολύουν «επίθεση» στον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος… σήκωσε το γάντι και απάντησε σε έντονο ύφος και με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Μέχρι το Μάη όλοι σε ΨΥΧΙΑΤΡΟ, όχι ψυχολόγο, κι ας λέει… παπαριές ο Κλοπ

Aναλυτικά τα μηνύματα

Σχόλιο οπαδού: «Μπράβο μπράβο για το γκολ, εγώ πανηγυρίζω τους 3 πόντους. Αλλά αν θυμάσαι τη φάση που γονάτισες μπροστά στο διαιτητή που ήσουν στον Απόλλωνα τότε… θυμάσαι; Που έφτασες, πως κατάντησες».

Απάντηση Μερκή: «Έχεις δίκαιο βλέπω τον σεβασμό καθημερινά το 90% με βρίζουν μέρα νύχτα. Υπάρχει και ένα 10% που εκτίμησε αυτά που πρόσφερα. Καλά κάνεις και λυπάσαι γιατί πανηγυρίζεις όταν με έδιωξαν και δεν περίμενες να με βλέπεις κάθε χρόνο να καταφέρνω την μια επιτυχία μετά την άλλη. Ασχολήσου με τον Ντίμη που λέει αρλούμπες γιατί δεν τα έχει 400 και άσε με εμένα. Καληνύχτα».

Σχόλιο οπαδού: «Μιλάς για σεβασμού, αστείο ρε Μερκή. Βλέπει τι γράφει ο κόσμος για’ σένα μέσα στα site, περιπαίζουν σε κανονικά, ξέρεις γιατί; Επειδή προσπαθείς με ηλίθια κείμενα που γράφεις να βγεις στην επιφάνεια. Πες μου γιατί τον Αλωνεύτη, τον Χαραλαμπίδη, τον Αλεξάνδρου που άλλαξαν ομάδα δεν τους έβρισε κανένας ποτέ μα ποτέ γιατί έχουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Λέξη την οποία δεν ξέρεις τι σημαίνει ούτε θα μάθεις. Και σταμάτα να σχολιάζεις και να μπαίνεις σε συζητήσεις με τον κόσμο, πόσο αγράμματος μπορεί να είσαι. Δες τα σχόλια σου και θα καταλάβεις όταν κάποιος δεν πήγε σχολείο να μορφωθεί δεν δικαιούται να μιλά. Εσύ νομίζεις ότι είσαι και μορφωμένος, ένας άνθρωπος που έχει μόρφωση καταλάβεται από τις κουβέντες που γράφει».

Απάντηση Μερκή: «Μικρέ δεν έβρισε κανένας τον Αλωνεύτη και τον Χαραλμπίδη; Ζεις σε άλλο κόσμο, πιες το γαλατάκι σου και πήγαινε για ύπνο, είναι αργά και βγάλε και το wifi γιατί δεν είναι καλό για την υγεία και δημιουργεί ψυχολογικά. Και ελπίζω στις τελικές εξετάσεις να γράψεις καλά για να μορφωθείς. Έχουμε ανάγκη στην κοινωνία μας παιδάκια σαν και σένα για να μπορούν να δουλέψουν και οι ψυχολόγοι».

Σχόλιο οπαδού: «Μερκή μου τον σεβασμό τον κερδίζεις μέσα στο γήπεδο με το σπαθί σου, όχι όταν πουλάς οπαδιλίκκη. Καλή συνέχεια στην Ευρώπη και να θυμάσαι τα άδικα ουκ ευλογούνται».

Απάντηση Μερκή: «Έχω κερδίσει τον σεβασμό των οπαδών της ομάδας μου εδώ και 4 χρόνια, δηλαδή από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ για τις ευχές αλλά θα ήταν καλό αυτές τις συμβουλές για τα οπαδιλλίκια να τις στείλεις στους παίκτες της ομάδας του που ίσως να πουλάνε οπαδιλλίκι γιατί δεν παίρνουν τίτλο να πανηγυρίστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ