aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑγορά €500.000 για Σάβιτς και Μίρκα, έγιναν γείτονες του Τζόκοβιτς!

Αγορά €500.000 για Σάβιτς και Μίρκα, έγιναν γείτονες του Τζόκοβιτς!

Στην πιο φημισμένη περιοχή του Βελιγραδίου επένδυσαν για να ζήσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βούγιαντιν Σάβιτς και η διάσημη στη Σερβία σύζυγός του Μίρκα Βασίλιεβιτς.

Όπως αποκαλύπτει η «Telegraph» της Σερβίας ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός αγόρασαν το ρετιρέ μίας πολυκατοικίας στη δημοφιλή γειτονιά Vest65 και το κόστος του πολυτελούς διαμερίσματος ανέρχεται στις 500.000 ευρώ.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ το διαμέρισμα είναι 120 τετραγωνικών μέτρων και η τιμή σε αυτή την περιοχή για κάθε τετραγωνικό μέτρο ανέρχεται στα 3.500 ευρώ. Το κτήριο βρίσκεται υπό κατασκευή και είναι ακριβώς απέναντι από το κτήριο που ζουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Σάσα Κοβάσεβιτς.

Το κτίριο θα είναι ένα από τα ψηλότερα στο Βελιγράδι και θα έχει θέα σε ολόκληρη την πόλη. «Όταν είδαν το έργο, η Μίρκα και ο Βούγιαντιν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που αποφάσισαν αμέσως να πάρουν ένα ρετιρέ», αναφέρει πηγή της «Telegraph».

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και τρία παιδικά δωμάτια, μεγάλο σαλόνι και βεράντα. Επιπλέον, θα έχει δύο μπάνια, καθώς και δύο θέσεις για γκαράζ αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόσθετο κόστος θα είναι μόνο ο εξοπλισμός του διαμερίσματος, καθώς αποφάσισαν να αγοράσουν νέα έπιπλα. Εκτιμάται ότι η νέα στέγη του Σάβιτς θα κοστίσει συνολικά 600.000 ευρώ.

Σημειώνουμε πως το συμβόλαιο του Σέρβου στόπερ με τον ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2022 και οι γαλαζοκίτρινοι κατέθεσαν πρόταση για αισθητή μείωση απολαβών, αφού ο Σάβιτς είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ