aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑγωνία και λαχτάρα για τον Ρουέδα…

Αγωνία και λαχτάρα για τον Ρουέδα…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στην… πρίζα βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στον σημερινό τραυματισμό του Χεσούς Ρουέδα. Κατά τη διάρκεια του διτέρματος, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο γόνατο, σφαδάζοντας από τους πόνους. Υπάρχουν φόβοι πως υπέστη σοβαρή ζημιά. Εντός της αυριανής ημέρας κατά πάσαν πιθανότητα θα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματός του καθώς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, με το πέρας των οποίων αναμένεται ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Νέο πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ

Το θετικό είναι πως ο Καρλάο που είχε μείνει εκτός στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος. Αυτό αποτελεί μια καλή εξέλιξη για τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος θα δοκιμάσει να αυξήσει ρυθμό στις προπονήσεις και σε περίπτωση που αισθάνεται απολύτως καλά, τότε θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Για τον Γιώργο Εφραίμ που είναι στα τελευταία ματς μονίμως εκτός αποστολής, δεν γίνεται καμία αναφορά στο σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν. Οπότε, ο Κύπριος διεθνής γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και εάν κριθεί ότι είναι πανέτοιμος, τότε θα πάρει μία θέση στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ