aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Αγκάθι» και οι 16.000 ευρώ του Φαρίας

«Αγκάθι» και οι 16.000 ευρώ του Φαρίας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό μπορεί να έγινε μια συζήτηση με τον ΑΠΟΕΛ για την προσθήκη του Αγκουστίν Φαρίας, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά απίθανο να συμβεί. Ο Αργεντινός μέσος εκτός από το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκε επισήμως πως θα μείνει εκτός ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων και ασφαλώς δεν ξεκαθάρισε εάν θέλει να μετακομίσει στους μαυροπράσινους, σημαντικότατος παράγοντας είναι το υψηλό κασέ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζιάμπαρης, ο Φαρίας και ο στόχος

Ο Φαρίας έχει μηνιαίες απολαβές που αγγίζουν τις 16.000 ευρώ, ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός. Για να αντιληφθείτε τον βαθμό δυσκολίας,  σας ενημερώσουμε πως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των μαυροπράσινων είναι ο Ρομέου Τόρες, με τον Πορτογάλο επιθετικό να έχει μηνιαίες απολαβές 4.000 ευρώ. Δηλαδή, μόλις το ¼ των αποδοχών του Φαρίας!

Για τη θέση του μέσου, στον Ολυμπιακό έχουν στα υπόψη δύο-τρεις ποδοσφαιριστές και καταβάλλεται προσπάθεια ένας εξ αυτών να αποκτηθεί το συντομότερο ώστε να τεθεί στη διάθεση του Χρύση Μιχαήλ. Από εκεί και πέρα, η προσοχή βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινης που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Σαμάρας (τράβηγμα) και αμφίβολοι είναι οι Πολυκάρπου, Πουγιούκκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ