aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αγκαλιασμένες Ρεάλ και Τότεναμ (video)

Ισοπαλία σαν… νίκη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ. Μπορεί οι δύο αποψινοί αντίπαλοι να έμειναν στο 1-1, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, ωστόσο η γκέλα της Ντόρτμουντ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τις διατήρησε ξεκάθαρο αφεντικό του ομίλου. Κι αυτό γιατί Μαδριλένοι και Λονδρέζοι έφτασαν τους επτά βαθμούς, την ώρα που Βεστφαλοί και Κύπριοι έχουν από έναν πόντο, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο τους για τη συνέχεια.

Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν στο 28’ χάρη σε… αυτογκόλ του Βαράν. Τι είχαμε ως εκείνο το σημείο; Τον Μπενζεμά να χάνει, κλασικά, ευκαιρίες, τον Ρονάλντο να σημαδεύει με ωραία κεφαλιά το δοκάρι και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι που δεν τους δόθηκε. Όπως είναι φυσικό, το αγγλικό προβάδισμα.. τσίτωσε τη βασίλισσα που κυνήγησε την ισοφάριση και τελικώς δικαιώθηκε στο 43’, όταν ο Κρόος ανετράπη από τον Σάντσες, με τον CR7 να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο μέρος τα πάντα ήταν ανοιχτά, αλλά ο Γιορίς ήταν αποφασισμένος να μην επιτρέψει στη Ρεάλ να βρει ξανά δίχτυα. Ο Γάλλος πορτιέρε έκανε τεράστιες επεμβάσεις -με αποκορύφωμα την κεφαλιά που έβγαλε του Μπενζεμά από το… ένα μέτρο- και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στο δεύτερο 45λεπτο, την ώρα που κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Νάβας σε τετ-α-τετ με τον Κέιν,μην επιτρέποντας να… παγώσει ξανά το «Μπερναμπέου».

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου
Τότεναμ 7 (7-2)
Ρεάλ Μαδρίτης 7 (7-2)
Ντόρτμουντ 1 (3-7)
ΑΠΟΕΛ 1 (1-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (01/11): Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ-ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ