aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυξάνονται μέρα με τη μέρα

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα

Το ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ μπορεί να παραμένει ακόμα γεμάτο (με τους Ιωάννου, Λάγο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ), ωστόσο ο Γιώργος Δώνης έχει πλέον περισσότερες επιλογές, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η επιστροφή του Εφραίμ, αλλά και του Ορ (συν το ότι πήραν χρόνο συμμετοχής οι Αντωνίου και Μακρής), μαζί με αυτές των Εμπεσίλιο και Μπερτόλιο, λύνουν μέχρι ενός σημείου τα χέρια του Ελλαδίτη τεχνικού, που είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει ένα συνωστισμό σε ό,τι αφορά στις επιστροφές.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν μάχη μεταξύ τους για να κερδίσουν μια θέση αρχικά στις επιλογές του προπονητή τους και μετά για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να προλάβει και ο Λάγο να θέσει υποψηφιότητα, με τον Ισπανό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ