aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑυτός... στέλνει τον Ντελατόρε στον ΑΠΟΕΛ

Αυτός… στέλνει τον Ντελατόρε στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Κάθε μέρα που περνάει όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε να ντύνεται τον Χειμώνα στα γαλαζοκίτρινα. Στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι κρυφό πως παρακολουθούν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος σε 48 συμμετοχές έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 24 φορές, δείχνοντας έτσι την εκτελεστική του δεινότητα.

Διαβάστε επίσης: Σε ανοικτή γραμμή για τον Ντελατόρε

Μάλιστα, μία εξέλιξη που σημειώθηκε πρόσφατα στην ομάδα όπου αγωνίζεται, τη Σουφανμπούρι, ίσως σηματοδοτεί τη μετακίνηση του Ντελατόρε στους πρωταθλητές Κύπρου. Και αυτό γιατί η ομάδα από την Ταϊλάνδη απέκτησε πριν από μερικές μέρες τον 30χρονο επιθετικό, Σιλβάνο Κομβάλιους, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπαλί Γιουνάιτεντ και σε 37 συμμετοχές σκόραρε 34 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Δίνουν… συνέχεια οι Βραζιλιάνοι για Ντελατόρε και ΑΠΟΕΛ

Ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ντελατόρε και που φυσικά μπορεί να τον αντικαταστήσει στο ρόστερ της Σουφανμπούρι. Για να δούμε, λοιπόν, αν αυτή η εξέλιξη εξηγεί την αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την ομάδα και την κάθοδο του στο κυπριακό πρωτράθλημα.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να μας πει κάτι η κυρία Ντελατόρε; (pic)

Διαβάστε επίσης: Το… αινιγματικό like του Ντελατόρε (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ